2013. február 27., szerda

Bemutatkozás a Wekerlén

Mindenhol kertet terveznek és magot cserélnek most már a városban és országszerte, vagy csak velem jönnek szembe állandóan ezek a programok??

Lehet, hogy annyira szűk látókörű lettem, hogy csak a közösségi kerttel kapcsolatos infókra kapom fel a fejem "A" közösségi oldal információdömpingjéből?

Lehet, de be kell, hogy valljam, élvezem nagyon. Ahogyan a a kis madárkák ficsergését, és az egyre langyosabban sütő napocska melegét is. Éled a természet.   Egy civil kezdeményezés is csírázásnak indult a telepen, amint megerősödik szívesen beszámolok róla. Addig is 2 programot ajánlok figyelmetekbe, ha balkonon, ha pedig a saját kertetekben, netán a leendő KÖZÖSSÉGI KERTBEN fogtok kertészkedni.

Pénteken a Szatyor boltjában vehettek magokat:




Szombaton pedig a Wekerlén lesz délután jó kis családi program az Átalakuló Wekerle Zöld Hajtás szervezésében. Erre a programra meghívást kaptunk, hogy a többi, szintén most "nyiladozó" kertekkel együtt bemutatkozhassunk, megismerhetjük egymást. Szerintem ez egy nagyon jó alkalom és lehetőség arra, hogy erősítsük magunkban is a kerthez tartozás élményét és SZERETETÜNKKEL IS  megteremtsük a mi újtelepi kertünket.





Jöttök velem, velünk?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése