Sportos szomszéd

ARANYCSILLAG JÓGAKLUB  Soroksár-ÚjtelepenKornhoffer Tünde és Szilágyi Beáta szeretettel vár minden jógázni vágyót a Fatimai templom Ördögszekér utcai közösségi termében.

Sosincs későn elkezdeni! Minden korosztály - kisiskolástól nyugdíjasig - megtalálja a számára alkalmas örömteli, erőnlétet és nyugalmat adó órát. Az elégedettség elérése a cél.

Próbáld ki! Légy te is tagja egy egész-ségéért tenni tudó, lelkes csapatnak!
Hétfő
18.30 Gerinctorna BeátávalKedd
 8.00-9.30 Női egészségmegőrző foglalkozás Beátával
14.30 Flower jóga 12-14 éves lányoknak, a serdüléssel járó feladatok könnyed átélésére
16.30  Flower jóga a lazításért, koncentrációért, erőnlétért FIÚKNAK és Lányoknak18.00-19.30 Stresszoldás és ízület, mirigy tisztítás jógával Tündivel

Szerda
8.30 kiscsoportos Naliní női jóga Tündivel
18.30 Női alapok: ízület és mirigytisztító gyakorlatok, női egészség

Bővebb információ: 06 20 264 84 49
www.aranycsillag.gportal.hu


Ízelítő a múlt héten indult tanfolyamokhoz kapcsolódód visszajelzésekből. A különféle órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni….


„Még mindig velem van az órán átélt teljesség-élmény….a család alig ismer rám…mi van veled, mitől vagy ilyen nyugodt? kérdezgetik. Én csak mosolygok. És gyakorolok otthon is.”
 „Köszönjük a jegyzetet, megkaptuk, tegnap is és ma is elvégeztük a teljes gyakorlatsort, almázunk, fürdőzünk, sok vizet iszunk, szezámolajazunk, dolgozom az étrendünk megreformálásán is, és kezd visszatérni belém az élet! Csodás érzés... :)”
„Köszönjük Neked a tegnapi mélylazítás élményt, feltöltődve értünk haza, és végre megkezdődhet nálam az igazi gyógyulás és az ősz folyamán sok elengedés, tisztulás...”
 „Nagyon jó volt az óra , köszönöm. Azóta már 2x elvégeztem a gyakorlatokat (már amennyire emlékeztem rájuk) és vannak érdekes, újfajta érzeteim…”

„Sokkal könnyebb vagyok. Jóga utáni napon nagyon vidám és energikus voltam.”

TÖRÖK FLÓRIS TÖREKVÉS SE.

Horváth Biankának köszönjük a beszámolót! 

A VI. Törpilla Kupa 1. fordulója máris nagy sikert hozott. Az idei évtől a korosztály U10, vagyis a 2004. január 1. és után születettek részére írtuk ki a versenysorozatot. Az eddig öt évadban U11-ig lehetett részt venni, de ezt idén megváltoztattuk. Szerencsére a léátszám ismét örömteli volt, hiszen 174 játékos lépett pályára. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a testnevlőknek további jó munkát kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése