2013. május 31., péntek

Június 1. Délután IS Szomszédünnep

Az egész napos program délután a játszótéren folytatódik. 3 órától a Török Flóris Általános Iskola termében működő aerobik kicsi- és nagylány ;) csapata bemutatja azokat a mozgásformákat, amik közül válogathatnak a mozogni vágyó hölgyek: Zumba, alakformálás, kondi step , SoftBall, Pilates lehet csatlakozni a csajszikhoz, jó móka lesz!





Aktív mozgás után egy kis nyugalmasabb mozgás: Katona Andi, aki gerincjógát tart, mutat nekünk pár gyakorlatot, amivel megszeretgethetjük a tartóoszlopunkat. :) Az egészséges életmódhoz nem csak mozgás, hanem egészséges táplálkozás is dukál, egy kis előadást hallhatunk tőle a gabonákról, jótékony hatásukról, felhasználási lehetőségükről.





4 órától NoSza Andival kreatívkodhatunk. Andi a Táncsics Mihály Művelődési Házban tart folt-és babavarró foglalkozást felnőtteknek, kreatív foglalkozást gyerekeknek. Mivel június 1. a hivatalos Gyereknap, ezért természetesen nekik kedveza  foglalkozással



A lakótelepen sok olyan fiatal él, akik speciális járgányaikkal - legyen az bicikli, gördeszka vagy kori - csuda dolgokat művelnek itt-ott a lakótelepen. Ők azok, akik nagyon örülnének annak, ha a lakótelepen vagy a sportcsarnok udvarán lenne egy speciálisan nekik kialakított pálya, ahol gyakorolhatnánk kunsztjaikat. Nekünk is megmutatnak tudásukból néhány elemet délután 5-től. Gyertek, biztosan érdekes lesz!




Egész délután velünk lesznek a taekwondosok, akik Papp András szakedző bácsi és kis segítőitől kaphatnak infót a nyári táborukról és erről a koreai küzdősportról. Kalandos tájékozódási futásra invitálnak a kis sportolók mindenkit a játszón.



Idén nem tudott megvalósulni a Közösségi Kert. Az ötleteink, lendületünk megmaradt, így szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy lelkes és öröm-kertész csapat tagja lenni. A Szomszédünnep jó alkalom arra is, hogy kötetlenül beszélgessünk, tervezgessünk, hogy milyen módon alakíthatjuk ki a közös kertünket. 



Minden jól sikerült programhoz hozzá tartozik a vendéglátás. Egy-egy tál sütivel, innivalóval igazi piknik hangulatot teremthetünk. Mi mézédes finomsággal és más érdekességgel készülünk.  Ti mivel leptek meg minket? 




Szombaton, június elsején SZOMSZÉDÜNNEP. Immár a 3.! Gyertek, mi ott leszünk! Legyen saját hagyományunk, tegyünk együtt a lakótelepen élők jó hangulatáért! <3








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése