2013. augusztus 31., szombat

TeSzedd 2013. szeptember 14.

Vége a nyárnak, kezdődnek a dolgos "sulis" hétköznapok. Remélem mindenki tudott pihenni eleget a forrónapokon, mert szükség lesz a lendületetekre és erőtökre, nem beszélve a lelkesedésetekről.

Ugyan is bejelentettem a PRÉRIT a TeSzedd 2013-as akciónapjára, mint lehetséges helyszínt. 
Néhány képet kellett mellékelni a bejelentéskor, sajnos volt miből válogatnom: 








Érdeklődésemre az esemény szervezőitől a következő levelet kaptam:

"A helyszín bejelentését követően folyamatosan történik a területek vizsgálata az akciónap lebonyolításának szempontjából. Amennyiben alkalmas a helyszín, azt feltöltjük a honlapunkra. Legkésőbb szeptember 12-ig derül, ki hogy ez a helyszín is megjelenik-e az akciónap keretében.
Az Önök esetében azt javasolnám, hogy regisztráljanak a www.teszedd.hu oldalon szeptember 11-ig. Amennyiben nem lesz találkozási pont, utólag még mindig lehet törölni a regisztrációt az ügyfélszolglatunkon keresztül.
 
Üdvözlettel:
 
a TeSzedd! csapata"


Szóval a lényeg:

Szemétszedés lesz szeptember 14-én a pusztában a TeSzedd keretein belül, vagy csak magunknak -  Szedd Te Újtelep :) -,ezért már most legyen a fejetekben az időpont. 


A lakótelep Facebook oldalán úgy is lesz további infó a szemétszedésről, sőt kaptunk már az oldal N. Imre kedvelőjétől elborzasztó képet a Temető sorról is:



Ha ezek a szörnyű képek nem győzik meg a TeSzedd szervezőit, hogy Soroksár-Újtelep is az egyik találkozási pont legyen, akkor Soroksár Önkormányzatától kérünk segítséget az összeszedett szemét elszállításában.

Ne feledjétek: szeptember 14. Ha előbb nem, akkor ott találkozunk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése